Direct contact

Ramon Geurts
T: +31 (0)6 46 72 63 56
E: ramon.geurts@bxseven.com

 

Rene Bloemers
T: +31 (0)6 47 12 43 11
E: rene.bloemers@bxseven.com

Over BXseven

Onder het motto "er kan zo veel meer met dezelfde moeite" hebben Rene Bloemers en Ramon Geurts besloten om samen in eigen beheer onderzoek en ontwikkeling op elektrotechnisch en software gebied aan te bieden.

 

Achtergrond 

Het idee om samen een onderneming te starten is tot stand gekomen gedurende de periode van intensieve onderlinge samenwerking. Gekscherend is het idee vanaf het begin "plan BXseven" genoemd. Op het gebied van LED verlichting en entertainment techniek hebben we uitgebreide ervaring opgedaan bij onze voormalig werkgever Lagotronics waar wij beiden op Research & Development gebied actief waren.

 

Op technisch gebied vullen we elkaar aan. Rene heeft naast zijn opleiding Technische Informatica uitgebreide ervaring in ontwikkeling van PC applicaties, embedded software en website design. Ramon heeft elektrotechniek gestudeerd aan de TU Eindhoven en heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van elektronica ontwikkeling en ontwikkeling van de bijbehorende embedded software.

  

Filosofie

BXseven staat voor duidelijke en transparante communicatie met klanten.
Door direct contact met de betrokken ontwikkelaar worden misverstanden voorkomen.
In het beginstadium van een project of opdracht toetsen wij de haalbaarheid daarvan. Onhaalbare of risicovolle aspecten worden met u besproken.

 

Wij streven daar waar mogelijk een gestructureerde werkwijze volgens de "Agile" methode na.
De Agile methode splitst omvangrijke projecten op in kleinere deelprojecten die afzonderlijk opgeleverd worden. Deze werkwijze vergroot de betrokkenheid van u als klant en geeft inzicht in de status en voortgang van het project.

 

Door nauwe samenwerking tussen BXseven en u als klant is BXseven te beschouwen als het ontbrekende radertje in een complete oplossing.
BXseven heeft, als onafhankelijke partner, niet de intentie om zich rechtstreeks met uw "core business" bezig te houden waardoor kennis en knowhow in uw bezit blijven.

 

Kortom, ieder zijn specialisme.